Podcast Dedication

Een podcast over Toewijding

Geplaatst door Roy Ensink op

TOEWIJDING – Motiverende toespraak – Toegewijde krijger

Ga naar het kunstwerk! (Klik hier)

Podcast over toewijding met het model dat ik voor dit project fotografeerde.

 

Een verhalenproject met een kijkje achter de schermen, dit is mijn verhaal en in deze video ga ik mijn beeldende kunstfotografie creëren.

Ik hoop je meer motivatie en inspiratie te geven. Omdat jij rockt!

Een verhalend project, dit is mijn verhaal en in de volgende video ga ik deze kunstfoto maken. Ik hoop je meer motivatie en inspiratie te geven.

Toewijding en vastberadenheid zijn de gloeiende kolen die het laaiende vuur van een brandend verlangen of een brandende passie voeden. Het is de onverzettelijke toewijding, de onwankelbare vastberadenheid en de weigering om toe te geven aan angst of twijfel.

Wanneer iemand hun ware passie ontdekt, beginnen ze aan een reis die moed vereist, want het is een pad dat minder bewandeld wordt. Degenen die over toewijding en vastberadenheid beschikken, begrijpen dat risico's een onvermijdelijk onderdeel zijn van het streven. Ze omarmen de uitdagingen die op hun pad komen, omdat ze weten dat grootsheid net buiten hun comfortzone ligt.

Falen wordt niet gezien als een nederlaag, maar eerder als een opstapje naar succes, een waardevolle les die geleerd moet worden.

Als een beeldhouwer die een meesterwerk uitbeitelt, scherpt het toegewijde individu dag in dag uit zijn vak aan, waarbij hij onvermoeibaar zijn grenzen verlegt. Obstakels worden kansen om hun moed te bewijzen, en tegenslagen worden springplanken voor grotere prestaties. Te midden van de nee-zeggers en sceptici staat de toegewijde ziel sterk en haalt kracht uit hun passie. Ze weigeren zich te laten verlammen door de angst om te falen, omdat ze begrijpen dat het veel beter is om het geprobeerd te hebben en gevallen te zijn dan een leven te leiden vol spijt en 'wat als'.

Uiteindelijk worden de meest buitengewone prestaties niet alleen door de begaafden tot stand gebracht, maar door degenen die over de onwrikbare geest van toewijding en vastberadenheid beschikken. Hun vuur brandt helder, wat inspiratie bij anderen aanwakkert en hen aanmoedigt hun passies te omarmen en hun dromen onbevreesd na te jagen.

Laat hun verhaal dus een baken van motivatie zijn en het pad naar vervulling verlichten, terwijl ze bewijzen dat degenen die durven dromen degenen zijn die echt stijgen.

Bedankt en ik hoop dat je genoten hebt van de video.

 

Ga naar het kunstwerk! (Klik hier)

 

Nieuwer bericht →

Nieuws

RSS
Erasmus University Rotterdam

Stedelijke Verbinding - Erasmus Universiteit

Door Roy Ensink

“‘Verbinding’ is een complex werk met vele lagen. Ik heb geprobeerd de complexiteit van defaculteit te vangen op basis van de verhalen die ik gehoord,...

Lees verder
Gold White Venice Mask Project

Gold White, Venetië, Italië!

Door Roy Ensink

Bekijk het kunstwerk (Klik hier) Na mijn bezoek aan Venetië ben ik erg geïnspireerd geraakt. Maskers uit Venetië hebben een rijke geschiedenis die diep verweven...

Lees verder