The Avatar - The last Airbender - Earth

De Avatar - The last Air-bender - The Earth Queen

Geplaatst door Roy Ensink op

Welkom bij onze modieuze Behind the Scenes-serie, alles over het elementenproject uit "Avatar: The Last Airbender"! .

Een modieuze shoot met geweldige styling. Ik hoop dat je geniet van de video! In deze video gaat het over het aarde-element.

 

Avatar ''The Last Airbender". Deze serie gaat over een wereld waar vier verschillende volkeren leven onder de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht. Ieder volk heeft zijn eigen gaf, zo heb je bijvoorbeeld de gave om aarde te kunnen controleren en te kunnen sturen.

Daarnaast heeft ieder element een symbool, bijvoorbeeld de zon & draken voor vuur of de bergen. Door de bergen en de aarde is dit volk in staat om überhaupt aarde te sturen.


Ik heb dat van elk symbool weten vast te leggen in een Heilige Koningin. De heilige koninginnen staan ​​tussen het symbool en het volk. Ze kan dus communiceren tussen de aarde en het volk. Alle vier de elementen zijn met elkaar verbonden en zorgen voor de balans in de wereld.

Heilige Maankoningin - Water

Heilige Zonnekoningin - Vuur

Heilige Bergkoningin - Aarde

Heilige Hemeltempels Koningin - Lucht

Ik: “Een van de dingen die ik bewonder in de animatieserie is de manier waarop de kracht van de natuur en de elementen verkent. In mijn kunstwerken wilde ik datzelfde gevoel van ontzag en verwondering vastleggen, terwijl ik ook enkele van mijn eigen persoonlijke ervaringen en inspiraties erin wilde verwerken. Ik wilde de roest en sereniteit overbrengen die voortkomt uit het omringd zijn door de natuur, terwijl ik ook de spirituele aspecten van de show benadruk. Ik ben altijd onder de indruk en gefascineerd van hoe alles met elkaar verbonden is en alles een functie heeft.”

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Nieuws

RSS
Erasmus University Rotterdam

Stedelijke Verbinding - Erasmus Universiteit

Door Roy Ensink

“‘Verbinding’ is een complex werk met vele lagen. Ik heb geprobeerd de complexiteit van defaculteit te vangen op basis van de verhalen die ik gehoord,...

Lees verder
Gold White Venice Mask Project

Gold White, Venetië, Italië!

Door Roy Ensink

Bekijk het kunstwerk (Klik hier) Na mijn bezoek aan Venetië ben ik erg geïnspireerd geraakt. Maskers uit Venetië hebben een rijke geschiedenis die diep verweven...

Lees verder