The Water Queen

The Water Queen - The Avatar

Geplaatst door Roy Ensink op

Welkom bij onze nieuwe videoserie over het elementenproject van "Avatar: The Last Airbender"!

In deze video gaat het over het element Water. In deze aflevering verkennen we de symboliek, kennis en kunstzinnigheid van de Waterstam, een van de vier naties in de show.

De video bevat een making-of-segment voor een Water Sacred Queen-kunstproject, dat de kracht, schoonheid en complexiteit van de Waterstam laat zien. Ik neem je mee achter de schermen en laat je zien hoe we dit prachtige kunstwerk hebben gemaakt, van het concept tot de laatste hand.

De Water Sacred Queen is een symbool van de diepe zeeën, leiderschap en ook het vermogen om water van de maan te buigen, de waterstam.

Ik wilde dat gevoel van macht en majesteit in het kunstwerk vastleggen. Ik liet me inspireren door de rijke beeldtaal van de show, maar ook door culturen en tradities uit de echte wereld die enkele kenmerken van de Waterstam gemeen hebben. Tijdens het making-of-segment zal ik mijn creatieve proces uitleggen en enkele technieken en hulpmiddelen delen die we hebben gebruikt om de Water Sacred Queen tot leven te brengen.

Maar dat is niet alles! In toekomstige video's zullen we andere aspecten van de elementen onderzoeken. Van de Waterstam, zijn geschiedenis en mythologie tot zijn karakters en thema's.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Nieuws

RSS
Florish

Ontdek Florish: Jouw Pad naar Succes

Door Roy Ensink

Ontdek Florish: Jouw Pad naar SuccesStap binnen in de betoverende wereld van Florish, een inspirerend project dat gewijd is aan het ontvouwen van jouw ware...

Lees verder
Unforgettable highlights that made 2023 truly special

Onvergetelijke hoogtepunten die 2023 echt bijzonder maakten

Door Roy Ensink

Laten we, nu we afscheid nemen van een ongelooflijk jaar, even de tijd nemen om de magie, overwinningen en onvergetelijke hoogtepunten te vieren die 2023...

Lees verder