Contact

Contact

Gratis verzending in de EU en de UK.

Retourbeleid:
Als u een kunstwerk wilt retourneren, kunt u ons een e-mail sturen en de retour aanmelden. Vervolgens ontvangt u de details waar het pakket naartoe gestuurd mag worden.
We accepteren alleen de kunstwerken die volledig onbeschadigd zijn en door ons goed worden  ontvangen. 

De kosten voor het versturen van de kunst brengen wij dan in rekening en de kosten voor het retourneren zijn voor u zelf.

Alle limited prints zijn definitief; elk stuk is speciaal voor jou gemaakt en gesigneerd. Als gevolg hiervan zijn limited art bestellingen definitief zodra ze zijn geplaatst. Niet-restitueerbaar en niet-retourneerbaar.

Echter als er per ongeluk een verkeerde of een beschadigd kunstwerk is ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.

Producten onder de garantie moeten met zorg worden behandeld.

Als de producten met zichtbare gebreken aankomen, maak er dan foto's van en stuur ze onze kant op. We nemen contact met u op om alle details te bespreken en te bekijken.

Alle directe betalingsgateways voldoen aan de normen van PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover.

Standaardlevering duurt meestal ongeveer 5-7 werkdagen. Elke print maken wij met zorg.

Als uw bestelling na 8 dagen nog niet is aangekomen, neem dan contact met ons op, dan kijken wij de details na.

Verzenden

Gratis verzending binnen de EU & VK

Support

Als u een vraag heeft, een offerte op maat wilt aanvragen neem vrijblijvend contact op.

Bestelling

Elk kunst stuk is met zorg en de hand gemaakt door Royke.