Elegante

Kunst op Maat

Voor jubilea en professionele interieurs

Banner Image
Banner Image

Introductie

Ik geloof dat kunst een krachtig instrument is om jouw bedrijfscultuur te tonen en te inspireren. Of je nu een mijlpaal wilt markeren of je kantoor wilt inrichten, ik maak kunstwerken die aansluiten bij jouw visie, verhaal en stijl.

Roykes aanpak

In vier stappen ontstaat een prachtig kunstwerk(en) op maat.

Stap 1 - Afspraak

We beginnen met een diepgaand gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken.

Stap 2 - Creatie

Ik ga aan de slag met een uniek conceptvoorstel. Vanuit dit voorstel kan het unieke kunstwerk ontstaan ​​dat past bij het project.

Stap 3 - Voorbereiding

Wij maken de werkzaamheden gereed voor het juiste materiaal en voor verzending.

Stap 4 - Installatie

Ik zorg voor een naadloze installatie met mijn team van het kunstwerk in uw ruimte.

Aantal Projecten

Enkele projecten

“'Connection' is een complex werk met veel lagen. Op basis van de verhalen die ik heb gehoord, gezien en gelezen heb ik de blik van buitenaf op de faculteit grotendeels vastgelegd. Iedereen binnen de faculteit draagt ​​bij en kan verandering teweegbrengen, bij mens en maatschappij.”

Nytor

Een bijzonder werk dat ik voor Nytor BV in Nijmegen heb mogen maken. Een werk dat veel diepte geeft, vooral als je ervoor staat. Diverse donkere en lichte lijnen vloeien in elkaar over, waardoor een gevoel van rust en diepte ontstaat. Een werk waar je even jezelf in kan verliezen en dat ups en downs vertegenwoordigt die in elkaar overvloeien.

VRM

Voor VRM mocht ik de kantine inrichten met drie prachtige kunstwerken. Ik heb producten op een dynamische en unieke manier vastgelegd. Zo kan de rondleiding met klanten op een unieke manier beginnen en kan het personeel genieten van een superleuke kantine.

Hier is mijn team dat de drie stukken installeert.

Ben je klaar om je kantoor te transformeren

met unieke kunst?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Custom Made