2022 © Roykes Art | Unique custom Art with very limited pieces and edition(s). Enjoy limited Art.

Artihove

We hebben voor elk voorwerp een apart concept uitgewerkt om het kunstvoorwerp een extra touch te geven.

Tijdens een toffe commerciële shoot voor Artihove realiseerde ik me dat kunst niet alleen esthetisch hoeft te zijn. Kunst zit al in kleine, dagelijkse dingen, zoals een kurkentrekker of een zout- en pepermolen. Perspectief is waar het echt om draait!

Achter ieder uniek object zit een dubbele betekenis. Kijk je goed, dan zie je ze misschien wel beide. Die kurkentrekker? Op het eerste gezicht zie je alleen een prachtig kunstobject: een uniek vormgegeven stier. En de twee sierlijke, zwart-witte vogels? Juist – die kun je gerust op tafel zetten om meer smaak aan je gerecht toe te voegen.

Die unieke en excentrieke betekenissen van de objecten heb ik ook naar voren laten komen in de fotografie. Zo is er een specifiek ontwerp van een aapje waarin bloemen of geurstokjes gezet kunnen worden. Geur is dus het zintuig waar het om draait. Die eigenschap komt ook terug op beeld: de achtergrond is gevuld met bloemen en ook reflectietechnieken laten de geurbeleving echt tot leven komen. Je kunt de foto bijna ruiken!